2021
Søndag d. 18. april spillede vi om klubmesterskaber i single i det dejligste forårsvejr. Det varskønt at komme i gang igen efter alle de coronarestriktioner, vi har måttet leve med i lang tid. Der var mødt 18 medlemmer op.

Klubmester nr. 2
Elin


Klubmester 2021
Palle


Klubmester nr. 3
Thomas

* * *2020

2019

Klubmesterskaberne i triple blev afholdt søndag d. 13. oktober. Vejret var godt, selv om DMI havde varslet skybrud nogle steder, men det var vist jyderne, der fik fornøjelsen af det. Vi slap i hvert fald med et par dråber.

Nr. 2
Kjeld, Grethe og Vanessa


Nr. 1
Marianne, Thomas og Anna

Billede af nr. 3 mangler,
er der nogen, der har et?
Bent, Rita og Palle


* * *

Klubmesterskaberne i double fandt sted søndag d. 18. august. Vi var heldige, det begyndte først at regne, da vi var færdige med at spille.

Sten og Niels
nr. 2


Vivian og Palle
nr. 1


Inga og Kjeld
nr. 3


* * *

Klubmesterskaberne i single blev afholdt søndag d. 14. april. Der var kun mødt 9 medlemmer op. Vi blev enige om at spille kampene på tid, så at vi kunne afslutte det hele samme dag.
Thomas blev nr. 1, Palle nr. 2 og Lone nr. 3.

Nr.2 Palle

Nr. 1 Thomas

Nr.3 Lone* * *

2018

Søndag d. 23. september afholdt vi klubmesterskab i single i sol og blæst. Vi spillede fire kampe efter stigesystemet. Årets vinder blev Sten H., Nicklas blev nr. 2 og Palle nr. 3.


Vinderne 2018
Nicklas, Sten og Palle* * *


Klubmesterskaberne i double blev afholdt søndag d. 19. august i behageligt dansk sommervejr. Otte hold var tilmeldt, og der blev spillet fire kampe. Det blev en rigtig hyggelig dag - som sædvanlig.

Nr. 2
Lise og Marianne P.


Nr. 1
Thomas og Palle


Nr. 3
Elin og Henry

* * *


Søndag d. 22. april afholdtes klubmesterskabet i triple. Tre hold var tilmeldt, og vejret var strålende. Vindere blev Niels, Sten og Palle.

2017


Klubmesterskaberne i single blev afholdt søndag d. 8. oktober i dejligt vejr. Der var mødt 10 spillere op for at dyste. Vi spillede fire kampe efter stigesystemet, og hver kamp var beregnet til at vare ca. 1 time. Alle fik dog lov til at spille færdig.

Nr. 2
Thomas

Nr. 1
Palle

Nr. 3
Ole


Vinderne

Resultaterne


* * *


Klubmesterskaberne i double blev afholdt søndag d. 24. sept. i dejligt vejr. Der var fem hold, der kæmpede om pladserne. Vi startede kl.
10 og sluttede kl. 16, så det var en lang dag. Ved optælling viste det sig, at to hold havde nøjagtig samme antal vundne kampe og samme score, så de måtte ud i omkamp. Resultatet blev som følger:


Nr. 2
Bjarne og Dorte


Nr. 1
Palle og Anna


Nr. 3
Ole og MarianneAlle vindere 2017


* * *


Søndag d. 18. juni afholdt vi klubmesterskaber i triple i det skønneste sommervejr. Der var fire hold, der kæmpede om pladserne.

Nr. 2
Marianne J., Ole og Vivian


Nr. 1
Anna, Niels og Lissie K.


Nr. 3
Bente, Thomas og Marianne P.2016


Klubmesterskaber i  single blev afholdt søndag d. 9. oktober i rigtigt efterårsvejr.Vinderne:
Ole nr. 2, Thomas nr. 1, Marianne P. nr. 3


* * *

Klubmesterskaber i double blev afholdt søndag d. 25. september i det dejligste sommervejr. Der var syv hold, som skulle dyste, men for at det ikke skulle tage for lang tid, nøjedes vi med fem kampe, så nogle hold måtte sidde over en gang imellem. Til gengæld regnedes en oversidning for en vunden kamp med 13-7.
Nr. 1 blev Thomas og Steen R., nr. 2 Niels og Sten H. og nr. 3 Ole og Marianne. Øvrige resultater kan ses på skemaet forneden.Foto: Thomas
* * *

Klubmesterskaber i triple blev afholdt søndag d. 19. juni i dejligt vejr med en behagelig brise.
Der var tilmeldt fire hold.

Nr. 2
Bente, Thomas og Marianne P.


Nr. 1
Steen, Ivonne og Sten H.


Nr. 3
Lissie, Niels og Anna

Foto: Steen

* * *

2015


SinglemesterskaberNr. 1 Vivian, nr. 2 Palle,
nr. 3 Marianne P.
* * *

Doublemesterskaber


Nr. 1 Kirsten,og Niels
nr. 2 Bente og Sten
nr. 3 Lissie og Henry* * *

Triplemesterskaber


Nr. 1 Steen, Henry og Elin
nr. 2 Palle, Niels og Ivonne
nr. 3
Bente, Marianne P. og Sten


Foto: Anna